4 & 5 AUGUSTUS 2017 GRATIS INKOM
DOMEIN DE LOCHT DUFFEL
lochtfest-bird

AFTERWORK PARTY

Vrijdag 4 augustus 2017
18u00-19u15 - DJ Pieter
19u15-21u00 - Krisix
21u00-22u00 - Dimitri Wouters
22u00-00u00 - NickeerD
00u00-01u00 - Cemode

Deze zomer organiseren we 2 festivaldagen, met op vrijdagavond 4 augustus een Afterwork Party van 18u tot 1u in de feesttent. Enkele lokale DJ’s en headliners Dimitri Wouters en Cemode zorgen voor een mix vol allround hits en zomerse house beats.

Je kan rechtstreeks van jouw werk afzakken naar Domein De Locht. Naast enkele eetkraampjes en de bar is ook onze Tönissteiner lounge open die avond. Zo kan je tijdens het feesten gezellig genieten van een zomerse cocktail. De inkom is bovendien gratis, net zoals op zaterdag!

DJ Pieter: 18u00 - 19u15
Pieter zorgt met de nodige deep house, club en allround hits voor de warm-up van onze avond. Na een DJ-break van enkele jaren heeft hij sinds kort de smaak terug te pakken gekregen en stond hij onder meer in Duffel op de Oostfeesten en Funktionate in Lanteirn. Deze zomer draait hij ook op vershillende zomerbars in de regio. Een perfecte opener voor onze Afterwork zomeravond.

Krisix: 19u15 - 21u00
Gepassioneerd door muziek en al meer dan 15 jaar in het vak. Allround-DJ Krisix is gestart op lokale jeugdfuiven en studenten-TD's. Verder was hij 3 jaar resident-DJ in studentencafé Den Echo in Antwerpen en draait hij momenteel op talrijke privéfeesten en bedrijfsevenementen. In de regio stond hij ook onder meer op de Oostfeesten, LochtFiesta, Area 77, Old Timers Party en fuiven in De Locht.

Dimitri Wouters: 21u00 - 22u00
"Life is a party!" Het motto van onze allround headliner. Gekend van het Antwerpse studentenleven tot op Tomorrowland, Summer Festival, Laundry Day,... Dimitri was meer dan 6 jaar resident van de Paradise Saturdays feestjes in Café Local en ook vaste huis-DJ in Reflex, Noxx, Sportpaleis VIP. De perfecte DJ voor een gezellige avond op Domein De Locht met beats en cocktails.

NickeerD: 22u00 - 00u00
Nick is een gekende waarde in de regio. Met zijn set vol sexy R&B, commerciële schijven en funky deep house trekt hij tegen de avond zeker en vast iedereen naar de dansvloer. Op zijn palmares staan o.a. Fiesta Escaliera (Waarloos), 15 jaar Tjok (Hove), Area 77 (Duffel), Natural Highs (Duffel) en talrijke chiro- en scoutsfuiven.

Cemode: 00u00 - 01u00
Afsluiten doen we met een oude gekende van De Locht. Op zijn palmares staan o.a. ook Tomorrowland, Extrema Outdoor, La Rocca, Funktionate, Natural Highs Festival. Cemode zit onder het het DJ agency en label Deep House Belgium. Cemode bracht vorig jaar onze DJ-stage in lichterlaaie met een topper van een house setje, op algemene aanvraag staat hij op onze 16de editie opnieuw achter de draaitafels!