Afterwork

Gratis inkom

Deze zomer organiseren we opnieuw 2 festivaldagen, met op vrijdagavond 3 augustus een Afterwork Party van 18u tot 1u in de feesttent. Je kan rechtstreeks van jouw werk afzakken naar Domein De Locht in Duffel. Naast enkele eetkraampjes en de bar is ook onze cocktail lounge open die avond. Zo kan je tijdens het feesten gezellig genieten van een zomers drankje. De inkom is bovendien gratis, net zoals op zaterdag!


DJ LINE-UP

Krisix en Studio Brussel filefuif-DJ Double D zorgen voor een mix vol allround hits en zomerse beats. Beide heren draaien hedendaagse muziek afgewisseld met all time classics. Afsluiten doen we vanaf 23u30 met een retro DJ set van A-TOM-X. Tom is een vaste retro waarde in de regio. Hij was resident in trance-club Dance Cathedral Obsession in Rumst en was ook te gast in legendarische clubs als o.a. Cherry Moon, BBC, La Rocca, en Boccaccio. Sinds 2005 is hij vaste guest DJ geworden op retrofeestjes van Illusion. Tegenwoordig kan je hem vinden op alle gekende retro party's en retro stages van de grote festivals. Een ervaren rot in het vak dus!

18:00

Open

20:00 - 22:00

Krisix

Krisix zal onze Afterwork Party op vrijdag op gang trekken. Hij staat al 15 jaar achter de knoppen als allround DJ. Van chiro- en scoutsfuiven in de regio, studenten TD's in Antwerpen tot privé- en bedrijfsevents. In zijn studententijd was hij resident in danscafé Den Echo in Antwerpen. Voorbije jaren draaide hij ook op o.a. Area 77 en Oostfeesten.

22:00 - 23:30

Double D

Double D opende vorig jaar als winnaar van onze DJ-contest de DJ-stage. Hij is je vaste maatje in de file op Studio Brussel. Een DJ die in ware no nonsense-stijl de meest recente weekendtunes in combinatie met all time classics vertrasht tot een set waar je tot de vroege uurtjes op kunt doorstappen… Dit jaar staat hij achter de draaitafels van onze Afterwork Party op vrijdag.

23:30 - 01:00

A-TOM-X

Tom is een vaste retro waarde in de regio. Hij was resident in trance-club Dance Cathedral Obsession in Rumst (1999-2004). En was ook te gast in legendarische clubs als o.a. Cherry Moon, BBC, Highstreet, Outline, La Rocca, Boccaccio,... Sinds 2005 is hij vaste guest DJ geworden op retrofeestjes in Illusion. Tegenwoordig kan je hem vinden op alle gekende retro party's en retro stages van de grote festivals. Een ervaren rot in het vak dus!