4 & 5 AUGUSTUS 2017 GRATIS INKOM
DOMEIN DE LOCHT DUFFEL
lochtfest-bird
De laatste DJ-namen voor deze zomer!
22-05-2017

In 2016 won DJ 5NAPBACK onze DJ-contest. Enkele maanden later won hij de prestigieuze MNM Start 2 DJ-contest. Als kers op de taart mocht hij op Ibiza gaan draaien samen met Dimitri Vegas & Like Mike waardoor hij jammer genoeg LochtFest vorige zomer moest annuleren. Dit jaar maakt hij dit dubbel en dik goed. Hij komt ons hoofdpodium afsluiten en neemt hiervoor DJ Sample mee, de winnaar van MNM Start 2 DJ 2014. 2 vliegen in 1 klap, de ultieme allround afsluiter voor ons hoofdpodium!

LochtFest blijft ook podiumkansen bieden aan opkomend talent. Double D kwam als winnaar uit onze online DJ-contest van 2017 met maar liefst 94 inzendingen. In 2014 won hij de Laundry Day DJ-contest, hij draaide o.a. op Studio Brussel een Fok De Blok-setje en deze zomer trekt hij onze Toyota DJ-stage op gang met dance, house en urban beats.

En KIOMI maakt als lokaal talent onze line-up volledig rond. Hij voorziet onze DJ-stage na het optreden van Van Echelpoel van een allround DJ-set. Op zijn palmares staan o.a. optredens op Schools Out Festival, Subsequent en hij draaide al in Carré, IKON en Lanteirn.