Informatie

Praktische info

Parkinsounds: 21 december 2019
Inkom: M-pas: 3 euro, VVK 4 euro, ADK 5 euro
Locatie: De Moeve lier

Afterwork Party: vrijdag 2 augustus 2019
Festival: zaterdag 3 augustus 2019
Inkom: gratis op beide dagen
Locatie: Domein De Locht, Liersesteenweg 44, 2570 Duffel
Ingang (GPS-locatie): G. Van der Lindenlaan

Er is ruime fietsenstalling en gratis parking op het G. Van der Lindenplein. Van hieruit is het terrein gemakkelijk te voet bereikbaar via de Netedijk.

Laat je rugzakken thuis! We kijken erop toe dat het festival veilig verloopt voor onze bezoekers. Wil je een lange wachtrij aan de inkom vermijden? We verbieden geen rugzakken, maar laat ze gerust thuis indien je deze niet nodig hebt.

 


 

Festivalbandjes

Tijdens het festivalweekend verkopen we stoffen festivalbandjes. Deze kan je aan de kassa aankopen voor 4 euro als steun voor LochtFest. Wij willen als team nog vele jaren dit leuke familiefestival organiseren voor jullie. Daarbij kunnen jullie helpen. De extra inkomstenbron is als gratis festival een middel om het evenement op een veilige financiële koers verder te zetten en de inkom gratis te houden.

Bovendien geldt dit bandje als plasbandje, zowel op vrijdag als zaterdag. En het is natuurlijk ook een leuk aandenken aan LochtFest.


Lounge

Wil je eventjes relaxen na een optreden of rustig bijpraten met je vrienden? Heb je zin in een frisse mojito of liever een alcoholvrije cocktail? Je kan op beide dagen lekker genieten in onze knusse chillout zone. Een gezellige hoek met zetels, vlakbij de cocktailbar.

 


 

Gratis oordopjes

Muziekoptredens zijn leuk, maar als organisatie denken we ook aan de gezondheid van onze bezoekers. Tijdens het festival bieden we gratis oordopjes aan, met dank aan Hooratelier in Duffel. Twijfels over je gehoor? Je kan gerust eens langs gaan bij Hooratelier voor een gratis hoortest. Of bezoek in de namiddag hun infostand tijdens de festivaldag op de graswei.


Wegbeschrijving

LochtFest is makkelijk bereikbaar via de Netedijk. Vanaf het G. Van der Lindeplein is het nog 150 meter wandelen op de dijk richting Lier, neem dan de eerste afslag naar links.

De grote fietsenstalling bevindt zich aan het G. Van der Lindenplein. Vanaf het G. Van der Lindenplein is het nog 150 meter wandelen op de dijk richting Lier, neem dan de eerste afslag links.

VIA DE E19
Duffel is gemakkelijk bereikbaar via de E19, afrit 8 Rumst-Duffel. Kom je van Antwerpen, sla dan na de afrit naar links richting Duffel. Kom je van Brussel, sla dan na de afrit naar rechts richting Duffel. Vanaf nu is het de hele tijd rechtdoor tot je op een bepaald moment voor je de verkeerslichten aan het gemeentehuis van Duffel ziet opduiken. Je sorteert links voor en volgt de weg richting Lier (als je naar rechts gaat en een brug oversteekt zit je fout). 100 meter verder zie je langs rechts het G. Van der Lindenplein, hier is een grote parking voorzien. Vanaf het G. Van der Lindeplein is het nog 150 meter wandelen op de dijk richting Lier, neem dan de eerste afslag naar links.

VANUIT LIER
Volg de ring in Lier en neem de afslag Duffel-Mechelen (aan de Carrefour). Rij altijd rechtdoor en op een bepaald moment passeer je LochtFest aan je linkerzijde. Rij verder tot aan de rotonde en rij rechtdoor. Aan je linkerzijde zie je de parking op het G. Van der Lindenplein. Vanaf het G. Van der Lindeplein is het nog 150 meter wandelen op de dijk richting Lier, neem dan de eerste afslag naar links.

VANUIT MECHELEN
Volg de ring in Mechelen en naam de afslag Duffel-Lier. Rij altijd rechtdoor tot in Duffel. Sla daar linksaf aan het Total-tankstation (richting E19). Steek de Nete over en sorteer direct na de brug rechts voor (richting Lier). 100 meter verder zie je langs rechts het G. Van der Lindenplein, hier is een grote parking voorzien. Vanaf het G. Van der Lindeplein is het nog 150 meter wandelen op de dijk richting Lier, neem dan de eerste afslag naar links.

Duffel is gemakkelijk bereikbaar met de trein, het ligt op het traject Antwerpen-Mechelen. Voor de uurregeling zie www.nmbs.be. Van het station wandel je via de Stationsstraat en de Kiliaanstraat richting het gemeentehuis van Duffel. Wandel rechtdoor, op het G. Van der Lindenplein is het van op de dijk nog 150 meter wandelen richting Lier. Neem dan de eerste afslag naar links. Je kan ook aan 5 het station bus 550 Mechelen-Lier-Duffel nemen, halte Lier Lintsesteenweg. Voor de uurregeling zie www.delijn.be.